2016: YouTube devine noul TV al romanilor

4481461680_845dd529ca_o-300x200

YouTube devine noul TV al romanilor, intrucat exista o audienta foarte mare, cu peste 6,5 milioane de oameni care acceseaza in fiecare luna platforma. Atentia acordata unui video este mult mai mare decat la TV, mai mult de 50% din public nu mai desfasoara o alta activitate in timp ce urmareste un videoclip pe YouTube fata de circa 30% in cazul televiziunii, arata agentia de marketing online Today’s.

Tendurile pe care Today’s le-a identificat sunt concentrate mai ales pe modul in care oamenii consuma diversele tipuri de continut si pe ce medii o fac. Aceasta subliniaza ca este perioada dezvoltarii si mai mult a dispozitivelor mobile.

Google a anuntat recent ca peste 50% din cautari se fac deja pe mobil, dar din pacate doar o mica parte din site-urile din Romania sunt pregatite pentru traficul acesta, unul care nu este numai de consum de continut. Aproximativ 50% din cei care detin un smartphone il folosesc in timp ce sunt la cumparaturi, pentru a cauta preturi mai bune decat cele intalnite in magazinul fizic, arata specialistii Today’s.

Please follow and like us:

Facebook WebDesign

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

WEB DESIGN la un pret corect si avantajos!

Please follow & like us :)

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://exporeduceri.ro/hello-world/">
YouTube
Pinterest
Instagram

Instagram

Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

© Copyright 2012 by CFG Romania>>Web Design - Promovare Romania